P13: Kokemusta rikkaampi - HoDy ja Siilinjärvi kilpailivat eka kertaa isolla kentällä

Tilannekatsaus:
Kaksi ottelua pelattiin tänä viikonloppuna. HoDy ja FC Siili/SiPS pelasivat ensimmäisen kerran isolla kentällä ja siksi pelituntuma ja taktiikka oli vielä vähän haussa. Sen lisäksi kumpikin kohtasi kentällä vielä tosi kovan vastustajan. Tulokset ovat selkeät, mutta arvaamattoman rikas on kokemus, mikä näistä peleistä tuli.
KuPS ja Jippo/LehPa ottivat jo vauhtia loppusuoralle. KuPS:lle voitto oli toinen peräkkäinen ja Jippo/LehPa otti avausvoiton. Kummallakin on nyt kolme peliä pelattu, joten tulevan lauantain tuplakierros Joensuun Rantakylässä on heille jo viimeinen pelitapahtuma.
Heti klo 11.15 joukkueet kohtaavat toisensa, ennen kun FC Siili/SiPS ja HoDy pelaavat tosi mielenkiintoisessa ottelussa vastakkain.
Jo ennen viikonloppua ollaan Jyväskylässä paikallispelituntumassa, kun Vehkahallissa sarjakärki JJK-juniorit isännöi Jyväskylän Komeettoja keskiviikkona klo 17.30.

 

Kuopion Palloseura P13 - KaDy /Holstin Dynamo P13 6-1 (5-0)
MAALIT: Hyvönen (3), Kaasinen, Kärkkäinen, Turunen - Vaara
Kamppailu ratkesi ekassa vartissa. HoDy oli tutustumassa vielä ison kentän pelipaikkoihin ja välit sen verran isoja, että KuPS pystyi prässin kautta iskemään siihen väliin.
- Vastustajalla oli kuitenkin tosi hyviä pelaajia varsinkin keskikentälle, “Speedy” Nissinen antoi kuitenkin kehuja HoDy:lle.
KuPS vaihtoi toiselle jaksolle kaikki seitsemän vaihtopelaajaa kentälle, joten peliaikaa tuli mukavasti kaikille. Peli oli nyt myös tasaisempi. Kumpikin joukkue teki toisella puoliajalla yhden maalin.

JIPPO-j / LehPa yj P13 - FC Siili / Siilinjärven PS yj P13 11-0 (5-0)
MAALIT: Käyhkö (2), Mustonen (2), Räsänen (2), Den Herder, Pohtinen, Stigzelius, Timonen, Vornanen -
Vaikea tehtävä oli Siilinjärven yhteisjoukkueella Joensuussa. Joukkueelle peli oli ensimmäinen isolla kentällä. Siinä mielessä kotijoukkueella oli kokemusetu.
- Emme ihan vielä löytäneet toisiamme. Pallo meni enemmän vastustajalle kuin omille, kertoo Jouni Karppinen Siili/SiPS:n valmennustiimistä:
- Tästä opitaan ja tää on jalkapalloa vain, hän jatkaa.
Jippo-j/LehPa:n kauden avausvoitolla onnistuivat kahdeksan eri maalintekijää.

 

Seuraavat ottelut:
Ke 25.11. JJK-j - Komeetat
(17:30 Vehkahalli, Jyväskylä)

Tuplakierros La 28.11. Rantakylän liikuntahallissa (Joensuu)
11:15 JIPPO-j/LehPa - KuPS
12:30 FC Siili/SiPS - KaDy/HoDy
15:00 KuPS - FC Siili/SiPS
16:15 KaDy/HoDy - JIPPO-j/LehPa


Jalkapalloviikko on lehti, joka seuraa jalkapallosarjoja ja -kulttuuria ympäri vuoden. Keski-Suomen aluelehti on julkaistu kesäkuusta 2020 lähtien. Vuodelle 2021 haluamme julkaista oman aluelehden myös Itä-Suomeen. Taloudellisesti terveen pohjan kannalta tarvitsemme siihen ainakin 50 vuositilausta. Lehdet pystyt tilaamaan meidän nettikaupasta.

 


Print